به گزارش ترجمان صبح، دکتر سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت در جدیدترین آمار ویروس کرونا در کشور، اظهار کرد: از دیروز تا امروز ۲۸ آذر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۷۱۲۱ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ کرونا در کشور شناسایی شد که ۱۰۸۵ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به یک میلیون و ۱۴۵ هزار و ۶۵۱ نفر رسید.
وی افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۷۸ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۵۳ هزار و ۲۷۳ نفر رسید البته خوشبختانه تاکنون ۸۶۵ هزار و ۴۷۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و خوشبختانه از بیمارستانها ترخیص شده اند.
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متذکر شد: ۵۶۲۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
به گفته وی، تاکنون ۶ میلیون و ۹۴۴ هزار و ۴۶۲ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
بر اساس اعلام سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا بدین لحظه ۱۲ شهرستان در وضعیت قرمز، ۲۸۸ شهرستان نارنجی و ۱۴۸ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند؛ شهرستانهای زرین دشت در استان فارس، بافت در استان کرمان، گمیشان در استان گلستان، آستارا، بندر انزلی، رودسر و تالش در استان گیلان و آمل، بهشهر، رامسر، گلوگاه و نکا در استان مازندران در وضعیت قرمز قرار دارند که لزوم همکاری بیشتر مردم و نهادها را میطلبد.
بیشتر بخوانید؛
از محدودیتهای جدید کرونا تا برگزاری حضوری یک آزمون سراسری
بانوی شاهیندژی پرستار نمونه کشور شد