ترجمان صبح/ مجازات سبز در راستای اجرای تکالیف مقرر موضوع ماده ۷۹ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ و آیین نامه اجرایی آن به موزرد اجرا گذاشته می شود
آسیب شناسی سیاست های کیفری حبسمحور در دستگاه قضائی از تحمیل هزینه های گزاف به جامعه از باب نگهداری زندانیان، آسیب پذیری اعضای خانواده زندانی، از دست رفتن جایگاه فرد در خانواده و جامعه پس از اتمام دوران محکومیت از جمله موضوعات آسیب شناسی در این زمینه خبر می دهد.
ایرج شهین باهر، شهردار تبریز با بیان اینکه مجازات سبز در تبریز اجرایی می شود اظهار کرد: تبریز که در زمانهای نه چندان دور به باغ شهر مشهور بود، به دلیل بیتوجهیهای چند دهه اخیر، از سطوح سبز آن به طور چشمگیری کاسته شده است.
وی افزود: بر این اساس در دوره جدید مدیریت شهری، عزم خود را برای جلوگیری از تغییر کاربری فضاهای سبز، توسعه کمّی و کیفی فضای سبز تبریز با افزایش تعداد پارکهای محلهای و جلوگیری از نابودی باغات تبریز و احیای باقیمانده آنها جزم کردهایم.
وی با اشاره به نامگذاری سال ۹۹ از سوی شورای اسلامی تبریز به عنوان سال فضای سبز، اظهار کرد: تشکیلات قضایی استان نیز در راستای اهداف عالی شهرداری در حوزه فضای سبز و همدوش با مجموعه خدوم، اندیشمند و دلسوز فضای سبز تبریز، با تشکیل جلسات هماهنگی و همفکری با مسئولان فضای سبز این کلانشهر، سازوکار اجرای مجازاتهای سبز را مهیا کرده است.
شهین باهر در خصوص مجازات سبز ادامه داد: در این شیوه، قضات با استفاده از تکالیف قانونی مرتبط و اختیارات قضایی خود در صدور احکام، تهیه و کاشت درخت در سطح شهر را جایگزین مجازاتهای حبس یا جزای نقدی میکنند که این احکام تحت نظر سازمان سیما، منظر و فضای سبز تبریز، اجرا و به تشکیلات قضایی استان گزارش میشود.
به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، وی با قدردانی صمیمانه از تشکیلات قضایی استان و شخص رییس کل دادگستری آذربایجان شرقی، اظهار امیدواری کرد با عزم و نهضت عمومی، بتوانیم در کوتاه مدت، کمبود تعداد درختان تبریز را جبران کرده و شهری سرسبز و با نشاط و شاداب، به همشهریان عزیز و فهیم تبریز تقدیم کنیم.
بیشتر بخوانید:
تلاش برای احیای باغ شهر تبریز / توسعه فضای سبز، نیازمند مشارکت عمومی است